Administrar

Parlam de política, actualitat i reflexions personals.

El Via Crucis de l'aniversari de la II República.

cosmeb | 23 Març, 2006 18:42

Llegesc a Agències que la batlessa de Palma avisa que les celebracions del 75 aniversari de la proclamació de la II República espanyola no poden coincidir amb el Via Crucis. Diu que hi ha més llocs al centre de Palma, a més de la plaça de Cort, a on poder organitzar un acte... d'acord, però és que els ciutadans de Palma vàren proclamar la República a la Plaça de Cort. 75 anys després aquella plaça, escenari de l'alegria, de al festa popular que va ser la instauració de la democràcia a Espanya, es veta als col·lectius que ho volen celebrar amb l'excusa d'una celebració religiosa. Poc hem avançat en 75 anys si ni tan sols es proposa asseure's i pactar els horaris d'ocupació de la via pública entre l'Església Catòlica i els col·lectius que volen celebrar l'aniversari. (Segueix)

L’Estatut a la via morta.

cosmeb | 16 Març, 2006 13:36

L’Estatut ara és com aquella via del tren a Sa Pobla que va inaugurar en Matas, va pujar al tren, va colcar uns metres i en va baixar... i aquí va quedar aquella inauguració, en no res. A on és el president Matas que fa mesos exigia el mateix que per Catalunya? (Segueix)

Sr. Rajoy: recordi que va perdre les eleccions.

cosmeb | 06 Març, 2006 10:00

Llegesc amb sorpresa, aquest matí, que el Sr. Rajoy s'ofereix al govern de l'estat per pactar la política antiterrotista i altres amb el Govern, clar que té trampa:"si ho rectifica tot". El meu pensament ha estat evidentment de dir pobre home, encara no ha assumit que els espanyols li varen retirar la confiança ja fa dos anys. A que es refereix quan diu que el Govern rectifiqui en tot? A que es tornin a enviar les tropes a l'Irak? A que es deixin damunt la taula els estatus en procés de reforma, entre ells el balear que defensa en Jaume Matas? A que es deixi una taula de negociació que mai ha existit? (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS