Administrar

Parlam de política, actualitat i reflexions personals.

A punt per a la cursa electoral.

cosmeb | 31 Gener, 2008 19:42

Ahir tenguerem una primera trobada per preparar la campanya electoral. De tots és sabut que la campanya de les eleccions generals implica menor mobilització a nivell local, per aquest motiu volguerem començar reunints els COmitès Electorals de Mallorca. El que havia de ser una jornada de treball es convertí també en un mediàtic aparador per presentar els candidats del PSOE de Mallorca a les llistes del Congrés i del Senat, encapçalats per Xavier Ramis al Senat i Antoni Garcies al Congrés, i amb el suport d'Elena Espinosa, ministra d'Agricultura, sentirem les primeres propostes del projecte Zapatero, que Garcies i Ramis representen a Balears i a Mallorca. (Segueix)

No vull ser repetitiu...

cosmeb | 18 Gener, 2008 19:27

...però el PP darrerament dona molt de que parlar, entre els enfrontaments al PP balear (cas Ramis-Salom), els enfrontaments al PP estatal i la defenestració del més centrista dels líders del PP, en Ruiz Gallardón... la imputació avui mateix d'un alt càrrec del govern de la triomfadora Esperança Aguirre. No ens ha d'extranyar la desorientació del PP a tots els nivells, per exemple: el PP també ha emprat dos trànsfugues per fer-se amb una batlia. O també recentment a Mallorca després d'un mes de presionar per paréixer més proteccionistes rompen l'acord fonamentant-se en diversos arguments que no repetiré, però al dia següent d no votar a favor de la Norma Territorial Cautelar al Consell el portaveu del PP, Jaume Font, es fotografia amb el batle d'Escorca per defensar la construcció d'una urbanització de blocs de pisos a les muntanyes de Lluc. Aquest és l'esperit "proteccionista" del PP d'Estaràs i Font? La veritat que no sembla molt diferent del model andritxol d'Hidalgo, si em permeten la comparança.

Com deia...

 (Segueix)

Un PP perdut i sense candidat.

cosmeb | 03 Gener, 2008 22:09

És una mala notícia per a la democràcia tenir a l'oposició un partit tan perdut com el PP, un partit desorientat, atrapat en la seva pròpia dinàmica extremista, un partit que cap al final de la legislatura, esgotats els arguments de la conspiració de l'11-M, i esgotades les energies darrera les dèries d'Alcaraz i companyia, s'han de recolzar en una part (insistesc: una part) de l'esglèsia catòlica espanyola, la part que ja ha oblidat el cardenal Tarancón i que és més bé hereua d'aquell cardenal Segura per qui fins i tot Franco era massa modern... en definitiva un PP que no ofereix cap plantejament de futur al país, i que ens deixa amb ben poques il·lusions. ¿Algú s'ha quedat amb alguna proposta en positiu de Rajoy? Algú recorda una proposta del PP que repercuteixi en el benestar dels ciutadans? Algú veu en aquest PP actual la capacitat de lideratge que necessitarà Espanya en els propers anys?

 

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS