Administrar

Parlam de política, actualitat i reflexions personals.

Mals exemples.

cosmeb | 31 Gener, 2010 11:07

Col.aboració al digital ibdigtal.net : “Hi ha mals exemples que són pitjors que crims”. Aquesta afirmació ben bé podria anar referida a l'actuació d'algun significat polític del nostre país, de la nostra història més recent. “Mals exemples” n'hem tengut a voler a les Illes Balears com a herència de la passada legislatura, el fruit d'entendre la política no com un servei públic, sinó com un fi en si mateixa, com una voluntat de mantenir el poder, el control de la política, en realitat tot cercant un benefici purament personal.

Sí, “mals exemples” d'aquests n'hem tengut a voler i volten encara pels tribunals. PER CONTINUAR...

EUROPARL.CAT. Una història curiosa i una fàcil contribució a la defensa de la nostra llengua.

cosmeb | 24 Gener, 2010 17:04

Aquest és un email que he rebut fa poc d'una bona amiga:"Web del Parlament Europeu: http://www.europarl.cat/

Aquest lloc web és una traducció calcada, perfecta i impecable del web del Parlament Europeu feta per un jove de Lleida. ...Ho sembla, però no és el web oficial.

Malgrat que el web autèntic està traduït a més de vint llengües europees, moltes de les quals amb molt menys parlants que el català, el Parlament Europeu ha denunciat el plagi i vol fer-ne tancar la versió catalana.

Si fins ara no s'ha tancat és simplement perquè s'han quedat sorpresos de les moltes visites que ha rebut. Per tant, passeu -si us plau- aquesta informació als vostres contactes: quantes més visites rebi, més possibilitats hi ha que s'ho repensin!.

Llengües com el letó, l'estonià, el finès o l'eslovè, així com el maltès -amb només uns 300.000 parlants- tenen estatus de llengua oficial a Europa.


En canvi el català, amb uns 9.500.000 parlants i essent la desena llengua europea en importància, no té cap reconeixement en l'àmbit europeu.

Ja ho veureu, entreu a la pàgina web del Parlament Europeu i cliqueu a la pestanya del català; després reenvieu el correu. Si la visita molta ent, no eliminaran la versió catalana!
"

L'he canviat una mica per fer-lo més entendor, però pens que val la pena donar-li difusió.

Rajoy visita Palma ("perles").

cosmeb | 17 Gener, 2010 23:30

I es cobreix de glòria amb les seves declaracions:" Rajoy no vol corruptes dins el PP ". Aquest home sempre fa tard, no és ara que han de venir a "donar exemple" i treure pit. Jo li hagués demanat a on és la Comissió d'Etica que va crear el PP de Balears, que va deixar de funcionar el dia que el president de la Comissió va dir que Matas hi hauria de comparéixer. Mira per on, ara haura de comparéixer davant el jutge.

Però no és la única "perla" que ens ha deixat la visita de la cúpula del PP:

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS