Administrar

Parlam de política, actualitat i reflexions personals.

Reflexions estivals (2): Tot per un titular.

cosmeb | 22 Agost, 2010 08:45

No tenc més remei que dedicar aquesta segona reflexió estival un cop més al sr. González Pons, que aquesta vegada ha pixat tan fora de test que el president Antich ha arribat a afirmar que en González Pons sembla viure a Mart. Una metàfora molt clara.

I és que el mes d'agost sembla ser temptador per aquells que tenen afany o necessitat de portades de diaris, i no se n'amaguen de fer declaracions desbaratades, desinformades, desnortades... com podria ser el cas de José María Rodríguez, qui amb les seves declaracions sobre la Platja de Palma ja comença a exercir de candidat del PP a la batlia de Palma. O en González Pons mateix, no parlarem de Melilla però no podem deixar de fer referència a la petició de dimissió ja esmentada. També haurem de parlar d'UM, que fa curiosos anuncis.

 

 (Segueix)

Reflexions estivals (1): Perplex.

cosmeb | 16 Agost, 2010 08:56

"Admiradors de les teves virtuts i les teves capacitats, els generals col·locats sota la teva autoritat et serviran tant per plaer com per oblgació. Estaran d'acord amb tots els teus projectes,..." Sun Tzu. L'Art de la Guerra.

Llegesc perplex com el portaveu del PP de Rajoy, González Pons, deixa momentàniament les seves vacances al sol i vol donar lliçons des de Balears sobre malbaratament ("despilfarro") dels doblers públics. Seguesc perplex perquè ha vengut a donar lliçons de malbaratament a la comunitat autònoma a on el Partit Popular liderat per Matas va dur aquesta mala gestió dels doblers públics a la seva màxima expressió, amb obres públiques tan costoses com inútils, i un plom fermat al peu per als futurs governs que han hagut de nedar amb aigües econòmiques molt més tempestuoses que la tan desaprofitada bonança que van tenir la sort de gaudir en Matas i els seus.

 

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS