Administrar

Parlam de política, actualitat i reflexions personals.

La Conselleria d'Agricultura fa de Ponç Pilat.

cosmeb | 26 Juliol, 2012 12:30

Era el mes de maig, un cop anunciat el tancament de Carn Illa, com a Diputat del Grup Socialista deman a la Conselleria d'Agricultura com pensen garantir el servei d'escorxador a Palma un cop anunciat el tancament de Carn Illa, i me contesten amb un informe jurídic per dir que la Conselleria d'Agricultura se'n renta les mans (en pla Ponç Pilat), que la competència és de l'administració local, apuntant cap a l'Ajuntament de Palma i al Consell de Mallorca, i sense donar cap solució, només apuntant que s'ha de donar "a la iniciativa privada, en el menor espai de temps possible"... i això des de maig i Palma sense Escorxador.


L'Ajuntament de Palma va cercar el suport del primer pacte de progrés per gestionar l'escorxador, ara la Conselleria se'n desdiu, es desfà de la solució de Fageda, deixa sense escorxadors els ramaders mallorquins. I ningú piula. Idò bé, haurem de demanar a l'Ajuntament i al Consell que passa amb aquest tema..

(Versió corregida seguint consell d'amables comentaris, gràcies. Cosme)

Preguntes adreçades al Govern sobre els acomiadaments a IBABSA.

cosmeb | 12 Juliol, 2012 12:56

En un dia en que parlam de les retallades que ha fet el Govern central, a les nostres Illes segueixen les retallades autonòmiques, per una de les àrees que ocupa el meu treball al Parlament, Agricultura, la notícia es coneixia fa pocs dies: s'acomiada al voltant de la meitat de la plantilla de l'empresa pública IBABSA:Enllaç a la informació facilitada per FSP-UGT.  ENLLAÇ A LA NOTÍCIA EN RELACIÓ A MENORCA.

Hem de recordar que IBABSA és l'empresa que fa els controls sanitaris animals, i que ja fa mesos des del PSIB-PSOE vàrem denunciar les retallades en la contractació de menescals.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS