Administrar

Parlam de política, actualitat i reflexions personals.

Pel PP, Europa és un sou.

cosmeb | 26 Maig, 2009 06:38

Un sou polític, per alliberar, premiar, casigar, allunyar, jubilar algú que es veu "obligat" a deixar el seu espai polític sigui a l'àmbit autonòmic (cas de la nostra Rosa Estaràs) o com fou el cas en el seu moment de Mayor Oreja.

Al debat d'ahir es va demostrar el que cerquen els de Rajoy i Aznar amb aquesta campanya: debilitar el govern central,fer de la campanya europea una espècie de plebiscit sobre la crisi econòmica mundial, que segons ells té un gran culpable: Zapatero. Pot ser mai que Obama no se n'hagi adonat!! Basta canviar a Zapatero per Rajoy (o Ansar) per solucionar la crisi econòmica mundial!! A que esperen els marines?

 

En fí, la traducció en "balear" del tema fou molt gràfica a la visita de Rajoy per fer el seu acte central (el més petit que es recorda d'u primera espasa d'àmbit estatal), i va ser la forma de deixar a un costat, silenciat, al que ha estat l'europarlamentari del PP Balear fins ara, el senyor López Istúriz, l'únic que pot parlar amb una certa propietat d'Europa.

Que veuen el Parlament Europeu com un sou ho demostra el fet que la candidata conservadora Estaràs ha criticat a Teresa Riera dient que no ha estat a Balears sinó a Brussel·les i EStrasburg (les dues seus del Parlament)... a on havia d'estar sinó? Perquè li paguen el sou? Ara bé, una cosa és defensar la insularitat, o diferents qüestions d'interés per Balears al PArlament Europeu... i una altra és venir a fer la papallona per Mallorca amb els galons d'europarlamentari. Crec que no és seriós plantejar tan clarament que es desitja un sou europeu per venir a gaudir-lo a Mallorca. Poc seriós i un insult als votants.

De Mayor Oreja ja en saben la poca dedicació que n'ha tengut, va sortir publicada a un mitjà de tirada nacional. I, la veritat, jo només el record per una intervenció al Parlament Europeu: negar-se a condemnar el franquisme.

Amb aquests mimbres... no en tengueu dubte, el 7 de juny val més votar per diputats disposats a fer feina, i defensar els nostres interessos, però des dels escons de Brussel·les i Estrasburg, i no siputats que cerquen un escó per cobrar i... anar i venir a fer no sabem ben bé que. I sobretot, diputats que defensin una Europa de futur, i no es quedin ancorats en la defensa del franquisme.

El 7 de juny votau futur, votau una cosa moderna, de fiar, votau socialista.

Comentaris

 1. pepé!

  està ben clar que el PP va al duro, a l'euro, i sinó demanau-ho a n'Ordinas des Cola-Cao, a en Vidal de Bitel, a en Gosálbez de Turisme Jove, a en Rodrigo de Santos... als que varen anar al Rasputín, o als Peperos de Llucmajor que feien negocis amb en Rabasco... vaja partit!

  llumdoli | 28/05/2009, 12:47
 2. Re: Pel PP, Europa és un sou.

  A l'anterior comentari m'he deixat el signe "?" després d'Europa. Esper que no es mal interpreti!

  Àlex | 28/05/2009, 12:34
 3. Gran candidat

  Mayor Oreja representa la branca del PP més radical i feixista. Realment la gent vol que una persona que no té el valor de condemnar el franquisme ens representi a Europa. Crec que no ens ho podem permetre.

  Àlex | 28/05/2009, 12:31
 4. La fugida de Rosa Estaràs

  Els del PP tan sols saben fer una cosa: FUGIR. Perquè són ells els que fugen dels problemes que tenen aquí, perquè no s'atreveixen a reconèixer que el seu partit s'està esmicolant a trossos.

  Què va pensar la gent quan Matas va fugir? Què pensarà la gent quan Rosa Estaràs no torni a fer acte de presència a les Balears?

  Ara veurem si aquesta persona està capacitada per presidir un partit. Permeteu-me dir que ho dubt!

  Antònia | 28/05/2009, 12:12
 5. Demagogs al PP

  Res de demagògia... és el que ha dit Estaràs, fa comptes anar i venir, sense tenir en compte que el Parlament Europeu té sessions tota la setmana...
  Voltros sí que ens feis de demagògia!!

  Només xerrau de crisi i no hem sentit encara cap proposta del PP per sortir-ne!

  Xisco | 28/05/2009, 11:09
 6. Demagògia

  Demagògia barata... per embaucar a iletrats.
  Plas, plas, plas... ho sabeu fer molt bé.

  Cul de bòtil | 27/05/2009, 15:08
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS