Administrar

Parlam de política, actualitat i reflexions personals.

Reflexions estivals (1): Perplex.

cosmeb | 16 Agost, 2010 08:56

"Admiradors de les teves virtuts i les teves capacitats, els generals col·locats sota la teva autoritat et serviran tant per plaer com per oblgació. Estaran d'acord amb tots els teus projectes,..." Sun Tzu. L'Art de la Guerra.

Llegesc perplex com el portaveu del PP de Rajoy, González Pons, deixa momentàniament les seves vacances al sol i vol donar lliçons des de Balears sobre malbaratament ("despilfarro") dels doblers públics. Seguesc perplex perquè ha vengut a donar lliçons de malbaratament a la comunitat autònoma a on el Partit Popular liderat per Matas va dur aquesta mala gestió dels doblers públics a la seva màxima expressió, amb obres públiques tan costoses com inútils, i un plom fermat al peu per als futurs governs que han hagut de nedar amb aigües econòmiques molt més tempestuoses que la tan desaprofitada bonança que van tenir la sort de gaudir en Matas i els seus.

 

El mateix dia, entrevista al president regional del PP, acompanyada de notícia sobre la candidatura a la batlia de Palma de José María Rodríguez. No em sembla que Rodríguez "admiri les virtuts i capacitats" del seu president, ni que el serveixi tant per plaer com per obligació, més bé el segon, i relativament. Tampoc sembla estar d'acord amb tots els seus projectes, igual que no hi deuen estar tots els imputats i possibles futurs imputats, que deuen considerar injusta, novament, l'afirmació que el president regional repeteix com si fos un mantra: no hi haurà imputats a les llistes. Em deman: les autonòmiques, les insulars, les locals?

Un periodista ben connectat amb el PP ens descubreix que el president regional del PP no serà candidat al Consell de Mallorca, i em deman: o encara s'ho havia plantejat? Seguesc perplex: això és notícia? Són conseqüències d'un agost una mica sec de notícies polítiques? Torna el PP a les teories de Matas que no donàven importància a la candidatura insular?

Seguesc perplex: davant la possibilitat de diferents candidats a candidat a Palma, el PP ni tan sols es planteja un procés de democràcia interna. Critiquen les primàries perquè tenen por als processos democràtics? sí que tenen perills aquests processos, per tant semblen haver arribat a la conclusió que per no haver-hi divisió d'opinions es suprimiran les opinions.

Acab perplex, també de que ningú "s'escandalitzi" d'aquest desgavell.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS